pefc logo frontpage DK

Pentru că ne pasă de pădurile noastre

Fotografiile câștigătoare

Jul 01 2020

Concursul de fotografie PEFC"Oamenii pădurilor,Pădurile oamenilor"2020

S-a desfășurat între 22 Aprilie-05iunie 2020.

S-au înscris 195 de fotografii excelente! Mulțumim tuturor,ați facut grea misiunea de a alege fotografiile câștigătoare!

Juriul format din fotografii profesionisti, Ștefan Dragomir,Mihai Filip Stăncescu și Sorin Mileșan împreună cu Lucian Filigean-Secretarul General al organizației PEFC România au ales cele 5 fotografii câștigătoare,care vor participa la concursul organizat de PEFC Internațional " PEFC Photographer of the year 2020".

Podiumul v-a fi recompensat cu premii in valoare totală de 1000 EURO oferiți cu sprijinul Fundației Pădurea de Mâine careia îi mulțumim în mod deosebit! Capture

 „Pădurea de Mâine” este un proiect dezvoltat de Asociația Administratorilor de Păduri alături de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și HS Timber Group, în dorința de a asigura dezvoltarea durabilă a pădurilor.

Proiectul își propune plantarea unui milion de puieți pe parcursul a cinci ani. Lucrările de întreținere și monitorizare vor continua timp de trei ani pentru a asigura atingerea obiectivului, respectiv instalarea cu succes a vegetație forestiere. Inițiativa „Pădurea de Mâine” vine în sprijinul proprietarilor privați de păduri care nu au resursele necesare pentru îngrijirea suprafețelor deținute.

 

Câștigătorii sunt:

PREMIUL 1 - Ana Pană - Drumul dinspre lac

01

PREMIUL 2 - Vlad Ionescu - Armonie

02

LOCUL 3 - Gligor Andrei Lazăr - Creatura Pădurii

03

LOCUL 4 și LOCUL 5 au fost ocupate de 
Attila Palhegyi - La munte

04

și Laura Bichler - Brazii Craiului

05

 

Le dorim succes în continuare fotografilor noștri și sperăm sa aducă în România marele premiu!